Menu Premium

Phil Spencer ziet mogelijkheden voor Banjo als Super Smash Bros DLC

Karim Shehata 03/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo lijkt inmiddels te snappen hoe DLC werkt. Alhoewel het gehele model nog altijd door veel gamers als zeer discutabel wordt ervaren, is DLC niet meer weg te denken uit de game-industrie en markt van de huidige tijd. Nu lijkt er echter een stunt in de maak, want Phil Spencer, de baas van Microsoft’s Xbox-divisie, ziet mogelijkheden voor Banjo als Super Smash Bros DLC.

Wat hier zo opvallend aan is, is dat Microsoft – technisch gezien Rare – de rechten van alles wat toebehoort aan Banjo bezit. De rechten zijn namelijk ook gekocht op het moment dat Microsoft besloot om Rare te kopen van Nintendo in 2002. Het opvallendste aan de mogelijke verschijning van Banjo in Super Smash Bros is dat niet Nintendo, maar Microsoft de deur wagenwijd open heeft gezet. “Ik denk dat het cool zou zijn als Banjo in de volgende DLC voor Super Smash Bros zou zitten. We hebben eerder al met Nintendo samengewerkt aan IP’s van Rare, zonder problemen”, aldus Phil Spencer op Twitter.

Hij haalde natuurlijk niet op eigen houtje dit onderwerp aan. Er werd namelijk aan hem gevraagd of Banjo ooit het licht zou gaan kunnen zien in Super Smash Bros. Ook degene die deze vraag stelde, deed dit niet vanuit het niets. Het is namelijk mogelijk om een suggestie voor een personage door te geven aan Nintendo voor de volgende DLC’s van Super Smash Bros en Banjo blijkt zeer vaak aangevraagd te worden.

Alhoewel het allerminst zeker is dat dit ooit gaat gebeuren, zou het in ieder geval niet aan Microsoft liggen. Phil Spencer ziet Banjo graag opdraven in Super Smash Bros. Nu is het natuurlijk wachten op een eventuele reactie van Nintendo, als die er al komt. Zou jij Banjo graag op deze manier z’n rentree willen zien maken op een Nintendo console?

Bron: Twitter

Phil Spencer ziet mogelijkheden voor Banjo als Super Smash Bros DLC

Phil Spencer ziet mogelijkheden voor Banjo als Super Smash Bros DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch