Menu Premium

Instant Indie Collection Volume One komt naar PS4 en Xbox One

Karim Shehata 22/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games als Stealth Inc 2, Thomas Was Alone en The Swapper hebben het goed gedaan op verschillende platformen. De games werden geloofd om de creatieve insteek de ze brachten en met name een game als Thomas Was Alone mag als een steunpilaar van de indiescene gezien worden. Daarom is het ook niet zo gek dat de drie genoemde games samenkomen in Instant Indie Collection Volume One.

Het eerste wapenfeit van de Instant Indie Collection is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3 en PS Vita. In deze collectie zitten dus de games Stealth Inc 2, The Swapper en Thomas Was Alone. Deze drie games komen vanaf vrijdag ook samen op de Xbox One in Instant Indie Collection Volume One.

Het gaat hier inderdaad om een Volume One, waardoor we er al vanuit mogen gaan dat er meer zullen volgen. Curve Digital zegt zelf dat het hier gaat om een bundel die draait om puzzle-platformers. “Terwijl Volume One de focus legt op puzzle-platformers, proberen we te verzekeren dat de volgende bundels fris blijven”, aldus de ‘indie-uitgever’.

Heb jij Stealth Inc 2, Thomas Was Alone of The Swapper gemist en ga jij deze Indie Collection Volume One checken op PlayStation of Xbox? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Instant Indie Collection komt naar PS4 en Xbox One

Instant Indie Collection komt naar PS4 en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch