Menu Premium

Insomniac Games maakt debuut op PC met Slow Down, Bull

Franky Mangal 15/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Insomniac Games is voor menig gamer natuurlijk geen onbekende. De studio heeft vooral bekendheid verworven met de geweldige Ratchet & Clank games en scoorde vorig jaar nog een hit met Sunset Overdrive voor de Xbox One. Na al die tijd de focus te hebben gehad op de consoles maakt Insomniac Games deze maand hun debuut op de PC met Slow Down, Bull.

Centraal in de game staat passie. Esteban, de stier om wie het allemaal draait, is een extreem enthousiaste stier die maar wat graag artistiek bezig is. Esteban is altijd in beweging. maar als speler kun je hem met een druk op de knop stoppen. Hoe langer je hem echter tegenhoudt, des te kwader hij wordt. Belangrijk is dan ook dat je het stressniveau van Esteban tijdens het spelen zo laag mogelijk houdt en zoveel mogelijk objecten verzamelt voor de tijd afloopt. Loopt de stress bij Esteban te hoog op, dan heb je grote kans dat hij doordraait en een enorme ravage achterlaat.

Slow Down, Bull is oorspronkelijk begonnen als experiment van ontwerper Lisa Brown van Insomniac Games. Zij staat erom bekend graag nieuwe dingen uit te proberen waar men zich bij Insomniac normaal gesproken niet aan waagt. Uiteindelijk is haar creativiteit beloond en kreeg Lisa de vrijheid om aan haar eigen game te werken.
Wat dus begon als een klein experiment is uitgegroeid tot het PC-debuut van Insomniac Games. Slow Down, Bull is vanaf 20 april verkrijgbaar via Steam.

Bron: Insomniac

Insomniac Games maakt debuut op PC met Slow Down, Bull

Insomniac Games maakt debuut op PC met Slow Down, Bull

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch