Menu Premium

Info over het tweede jaar van Rainbow Six Siege komt nog vóór 2017

Froukje Planken 24/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rainbow Six Siege is alweer een jaar uit (releasedatum: 1 december 2015). Het was een goed jaar voor de game waarin een trouwe playerbase werd opgebouwd, maar wat heeft het tweede jaar voor ons in petto? Goed nieuws voor de fans van deze tactische multiplayer shooter, want Ubisoft geeft aan een tijdsplanning te hebben voor jaar 2 content. Voor het einde van 2016 zullen we hierover te horen krijgen.

Ubisoft Montreal heeft vanaf het begin gezegd dat de game behandeld zal worden als een lange termijn service. De bedoeling is dat spelers de game niet alleen uitspelen, maar dat ze regelmatig naar de game terugkeren. Een speciaal toegewijd team van 80 man luistert naar de feedback van spelers en houdt spelstatistieken constant bij.

Afgelopen maand nog (17 november) verscheen er een grote update voor de game, genaamd Operation Red Crow met daarin nieuwe Operators en een nieuwe map. Het tweede jaar van post-launch content zal dezelfde structuur volgen als dat van het eerste jaar. Het zal nieuwe Operators en maps bevatten naast andere verbeteringen en updates. Nieuwe maps en modes zullen gratis zijn voor alle spelers, terwijl je nieuwe Operators en Skins kunt unlocken met Renown of R6 Credits.

Nog eventjes geduld dus en dan weten we wat Rainbow Six Siege ons het nieuwe jaar gaat brengen.

 

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch