Menu Premium
Loading...

Kom in de Japanse sferen met deze Rainbow Six Siege: Operation Red Crow launch trailer

Gijs Mak 17/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag is de nieuwe content update van Rainbow Six Siege: Operation Red Crow beschikbaar! Om dat te vieren komt Ubisoft met een Rainbow Six Siege: Operation Red Crow launch trailer.

Bijna een jaar na de launch van Rainbow Six Siege krijgt de game een grote update waarbij nieuwe Operators de hoek om komen kijken en een nieuwe map aan de game wordt toegevoegd.

In de vandaag verschenen trailer worden de twee nieuwe speelbare Operators aan je voorgesteld, namelijk de Japanse SAT Operators Hibana en Echo. Hibana weet met haar fancy X-Kairos lancher iedere muur te doorbreken, terwijl Echo met zijn hoogstaande technologische kennis en exploderende drones de boel op stelten weet te zetten.

In de trailer krijgen we ook een rondleiding door de nieuwe map ‘Skyscraper’. In het authentieke Japanse landhuis, hoog boven de straten van de stad Nagoya moet je zeker geen last van hoogtevrees hebben. Met het ochtendgloren in je bakkes is het de bedoeling dat je het antieke landhuis veiligstelt door middel van de modi aanvallen of verdedigen.

Verder zijn er nog wat technische verbeteringen aan het spel toegevoegd. Zo zou de game meer gebalanceerd moeten aanvoelen. Zo merkte Ubisoft dat Operator Caveira niet zo populair was onder de gamers en als te zwak werd beschouwd. Daarom hebben de ontwikkelaars besloten om Caveira wat sterker te maken in de hoop dat de Operator weer vaker in de game is te zien. Aan de andere kant is de schade die Blackbeard’s MK17CQB aanbrengt wat naar onder afgeschaafd, omdat dat wapen overpowered was.

Wat vinden jullie van de updates en met welke Operator wil jij het liefst aan de slag gaan?

Bron: Rainbow 6

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch