Menu Premium

Infinity Ward komt met nieuwe anti-cheat maatregelen deze week voor Call of Duty

Dansky 22/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Velen hebben last gehad van de cheating scumbags in de Call of Duty: Warzone lobbies en deze week gaat Infinity Ward extra maatregelen nemen.

Infinity Ward neemt maatregelen

Cheaters zijn al weken één van de grootste problemen binnen Call of Duty: Warzone. Volgens sommige zelfs hét grootste probleem dat de game nu teistert. Mensen zijn er zelfs zo erg klaar mee dat zij er zelf wat aan doen. Gelukkig voor ons ziet Infinity Ward ook de noodzaak en komen zij deze week met maatregelen.

Cheater lobbies en extra security updates

Infinity Ward liet vandaag weten wat de maatregelen gaan inhouden die zij gaan nemen om cheaters het leven nog zuurder te maken.

Anti cheat maatregelen voor Call of Duty

Wat meteen opvalt is dat je nu een melding zal krijgen als een cheater wordt gebanned die jij hebt gereport. Het is tenslotte erg fijn om te weten dat je dezelfde cheater niet nog een keertje tegen kan komen. Vervolgens krijgt de game extra beveiligingsupdates én worden er meer middelen vrij gemaakt om cheaters aan te pakken. Maar de echte kers op de taart is eigenlijk wel de cheater lobby. Een lobby vol met alleen maar cheaters klinkt erg hilarisch en enorm angstaanjagend zodra je per ongeluk in deze lobby terecht komt. Als laatste komt er ook nog een manier om spelers te reporten tijdens of na de killcam waardoor het opjagen van cheaters nog gemakkelijker wordt.

Zal dit genoeg zijn om de cheaters te weren uit Call of Duty: Warzone?

In hun Security and Enforcement Policy schrijft Infinity Ward dat iemand die wordt gepakt met cheaten de volgende straf krijgt:

First offense: User will be permanently suspended from playing the game online, will have their stats, emblems, and weapon customizations reset, and will be blocked permanently from appearing in leaderboards.

Dit klinkt ons als muziek in de horen. Maar wat de effectiviteit van de anti-cheat campagne tegenhoud is dat Warzone gratis is. Als cheaters worden gebanned kunnen ze vrij eenvoudig een nieuw account aanmaken en opnieuw beginnen te cheaten. Of de maatregelen dus de gewenste effecten zullen gaan hebben gaan we de komende weken merken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch