Menu Premium
Loading...

inFAMOUS: Second Son PlayStation 4 Trailer

Gamekings Redactie 21/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4 is gisteren aangekondigd. Zoals we gewend zijn, betekent dat maar één ding: een berg aan nieuwe games. Zoals enigszins te verwachten was, komt één van de bijzondere PlayStation only games om de hoek kijken. inFAMOUS kennen we vanwege Cole MacGrath en zijn bijzondere krachten. Door middel van stroom en elektrische golven vergaarde je in je gevechten bijzondere manieren om deze  te gebruiken en kreeg de game een hele eigen stijl. Nu komt deel drie er aan. In de trailer van Second Son lijken de elektrische krachten te zijn vervangen door vuur. Of dat net zo veel indruk kan maken als Cole MacGrath deed met zijn skills, zie je in de inFAMOUS: Second Son PlayStation 4 Trailer.

Een game met superkrachten. Erg origineel was het vanaf het begin al niet. Dat was waarschijnlijk het eerste wat je te binnen schoot destijds. Toch was de manier waarop Cole MacGrath zijn kunsten gebruikte wel zeer creatief te noemen. Met hoge snelheid over kabels glijdend door er stroom doorheen te geleiden en zweven door elektro magnetische golven omlaag te  duwen. Dat is nog maar een selecte groep uit het arsenaal van Cole MacGrath. Dat herkenbare sfeertje en de bijzondere krachten kwamen ook terug in het tweede deel. Met inFamous: Festival of Blood, waarbij je met vampiers te maken kreeg, kwam er al een voorteken voor het derde deel. Je krachten veranderde namelijk. Stroom was niet langer je beste vriend in de strijd, nee dit keer was je immers een vampier. In deel drie zal vuur je grote vriend zijn.

Welke bijzondere manieren zullen ze nu gaan bedenken om vuur op een leuke gameplay technische manier te gebruiken? In de trailer is onder andere wel te zien hoe de “Second Son” een vorm van teleportatie heeft door het vuur. Natuurlijk is er nog veel meer te zien in de trailer dus check de inFAMOUS: Second Son PlayStation 4 TrailerinFAMOUS: Second Son PlayStation 4 Trailer snel!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch