Menu Premium
Loading...

InFamous: Second Son Emotion Capture Trailer

Gamekings Redactie 05/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met twee nieuwe consoles onderweg gaan we nieuwe technieken zien. Niet alleen qua hardware, maar ook in de vorm van technieken om alles nog realistischer te kunnen opnemen. Zoals je waarschijnlijk weet is de hardware en het gebeuren rond de PlayStation 4 nog strikt geheim. Omtrent de techniek om emoties zo goed mogelijk op te nemen mag wel het één en ander verteld worden. Daarom gaat Sucker Punch Productions je daar meer over vertellen in de InFamous: Second Son Emotion Capture Trailer.

InFamous heeft in korte tijd een behoorlijk grote naam opgebouwd. Zo brengen ze straks één van de launch titels van de PlayStation 4. Iets wat veel aandacht voor ze genereert, maar wat ook grote druk met zich mee brengt. Na een nieuw verhaal rondom een nieuw hoofdpersonage liggen dan ook alle mogelijkheden open om te knallen. Naast de gameplay is ook het visuele belangrijk. Nog belangrijker in dit geval, aangezien ze ook de kracht van de PlayStation 4 moeten laten zien. Een trend in het huidige gamelandschap is emotie. Een game moet niet langer een verhaal met vette gebeurtenissen zijn. Het moet je raken. Emoties zijn de moeilijkst te genereren ervaring. Sucker Punch Productions denkt de heilige graal te kunnen vinden in ultra-realistische bewegingen. Meer sensoren dan ooit op het gezicht moeten je de indruk geven dat het echt is. Met als ultiem doel dat je echt mee gaat leven met het hoofdpersonage.

Kijk jij uit naar InFamous: Second Son en heeft de trailer dat enthousiasme versterkt of juist getemperd? Denk jij dat InFamous: Second Son de launch van de PlayStation 4 al aan zou kunnen of misschien zelfs wel leiden? Sucker Punch Productions heeft in ieder geval goede hoop door hun nieuwe emotion capture techniek. Wat ze dan precies doen om emoties te kunnen capturen, zie je in de InFamous: Second Son Emotion Capture Trailer.

InFamous: Second Son Emotion Capture Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch