Menu Premium

In de VS kun je nu rechtstreeks een PS5 kopen bij Sony

Mitchel Hoes 15/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PS5 is nu ongeveer een jaar uit. En helaas heeft niet iedereen de nieuwe console kunnen kopen. We weten dat er verschillende redenen zijn waarom dat zo is. Van scalpers tot aan de pandemie en het tekort van chips. En het heeft ook allemaal met elkaar te maken. Het een zorgt voor het ander. Dat is een groot drama voor de gamers die nog niet een PS5 heeft kunnen scoren en geen dure bundels willen kopen of torenhoge prijzen betalen. In de VS komt PlayStation eindelijk met een mogelijke oplossing: de console gewoon rechtstreeks ben hen kopen voor de adviesprijs. Hoe fijn is dat dan wel niet…

Een hoop regels om een PS5 te bemachtigen

In de VS heeft Sony inmiddels een website op gezet. Op de website kun je jouw naam invullen. Op die manier krijg je de mogelijkheid om een PS5 te scoren als de voorraad wordt aangevuld volgende maand. Wel zijn er een aantal regels. Zo moet je een Playstation Netwerk account hebben. Verder moet je ook een abonnement hebben zoals PS Plus of PS Now. En helaas voor ons is het ook zo dat je een adres moet hebben in de VS. Dus hier kan het helaas nog niet. Daarnaast kun je ook, maar 1 console bestellen. Wel betaal je dus de officiële prijs.

Gaat Sony dit ook beschikbaar maken in Nederland

Het is nu afwachten of dit de oplossing gaat zijn voor het probleem van te hoge prijzen, bundels en scalpers op Marktplaats en eBay. In het Nederland hebben we de service helaas nog niet, maar denk dat we allemaal van mening zijn dat Sony dit initiatief ook hier in Nederland zou moeten lanceren. Dat er geen afdoende voorraad is, dat begrijpt iedereen, alleen die belachelijke prijzen die winkeliers nu vragen, die digt niemand. En PlayStation kan daar zelf een einde aan maken. Denk jij dat ze het ook in Nederland gaan lanceren? Zou jij dan hier de PS5 gaan kopen? Laat het weten in de reacties.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch