Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Test PlayStation laat je PS5-games uitproberen voor koop

05/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de gezelligheid van gister  op maandag konden we het natuurlijk verwachten. De dinsdag komt eraan. En laat dat nu exact vandaag zijn. En op dinsdag krijg je altijd een nieuwe editie van het GK Journaal. Waarin je belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen met je doorgenomen wordt. Vandaag hebben we een vijftal nieuwtjes voor je klaarstaan met een hoog PlayStation gehalte. Welkom bij het GK journaal van dinsdag 5 oktober 2021.

Bluepoint werkt mogelijk aan een remaster

Zo is er nieuws over een service (in de proeffase) die je een PS5 game eerst een tijdje laat uitproberen voordat je hem aankoopt. De proef loopt helaas alleen in het Verenigd Koninkrijk en lijkt sterk op de ouderwetse demo’s van weleer? Alleen nu dan wat uitgebreider. Plus dat je ook echt de game speelt, niet een gedeelte er van. Werkt het goed? En hoe lang duurt de testfase? We vertellen het je in het GK Journaal. Verder is er natuurlijk ander nieuws. Zo werkt Konami aan nieuwe versies van oude klassiekers. Die hopelijk beter worden dan eFootball. Verder roepen sommigen dat Bluepoint bezig is met een remaster van Bloodborne. Klopt dat?

GK Journaal over de release van Battlefield 2042

En dan is daar Battlefield 2042. Die staat voor ene release op 19 november.  Er verschenen berichten dat er weer uitstel dreigde. Ditmaal tot maart. Is dat zo? Of is het fake news? Kan de beta die deze week van start gaat nog roet in het eten gooien? Daarnaast hebben we een nieuwtje over de nieuwste aanwinst van Playstation Studios: Bluepoint Gaan die iets doen met een roemruchte exclusive uit het verleden? En komen er vaker PC-versies van PS5 toppers en verschijnen die dan sneller na de release van de PS5-versie? Dit en meer zie en hoor je in de nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch