Menu Premium

ID@Xbox Showcase presenteert vrijdag meer dan 100 indie games

JeffreyHage 24/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het ID@Xbox team en Twitch hebben hun krachten gebundeld voor een Xbox indiegames reveal event. 26 maart (om 17.00 uur Nederlandse tijd) is het zover: Dan worden meer dan 100 Indie games gepresenteerd voor Microsoft’s finest. De stream is live te volgen via Twitch en verwacht alsjeblieft geen nieuwe first party games, want die gaan niet komen. Deze showcase draait puur om Xbox’s onafhankelijke ontwikkelaars programma. En daar gaat op zeker wat moois tussen zitten. Lees maar mee.

Meer dan 100 Indie games voor je Xbox tijdens ID@Xbox

Het gaat uiteraard ietwat ver om alle titels hier samen te vatten. En er zullen vast en zeker ook zeer nieuwe projecten tussen zitten waar nog niet veel mensen van gehoord hebben. Wat we in ieder geval wel kunnen vertellen is dat studio’s als Drinkbox, Curve Digital en Dears Villagers met nieuwe games gaan komen. Daarnaast gaan er ook reveal- en gameplay trailers komen voor o.a. S.T.A.L.K.E.R. 2, Second Extinction, The Wild at Heart , Voidtrain en Exo One. Dit alles en nog veel meer is vrijdag dus te zien op Twitch.

Niet alleen maar Indie games

Tijdens dit event gaan naast Indie games ook wat andere zaken worden getoond. Zo heeft Microsoft ook wat Game Pass aankondigingen voor je in petto. De kans is groot dat daar wat one day arrivals tussen gaan zitten, zoals de eerder genoemde S.T.A.L.K.E.R. 2. Daarnaast kun je luisteren naar interviews met ontwikkelaars, Q&A sessies en worden er codes voor games weggegeven. Alles voor een lekkere vrijdagavond met je Xbox en nerden over de nieuwe titels die je kan kopen. Microsoft en Xbox zijn tegenwoordig uiteraard steeds vaker (positief) in het nieuws de laatste tijd. Zo hebben we gisteren nog een hagelnieuwe headset van Xbox gereviewed. En is Microsoft naar verluid in de running om chat en community app Discord te kopen. Er wordt dus alom flink geïnvesteerd in de nieuwe console en Game Pass.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch