Menu Premium

id Software kan DOOM op hoogste moeilijkheidsgraad niet uitspelen

Suzanne de Jong 29/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij de reboot van het langverwachte DOOM komt er een splinternieuwe moeilijkheidsgraad bij. Deze zogeheten Ultra Nightmare-setting doet een schepje bovenop de voorheen bestaande Nightmare-moeilijkheidsgraad. Deze uitdaging is zo groot, dat zelfs niemand van ontwikkelaar id Software het gelukt is om de game met deze moeilijkheidsgraad uit te spelen.

Bij de Ultra Nightmare-versie is elke keer dat je het loodje legt definitief. Mocht je dood gaan tijdens het spelen van DOOM op deze hoogste moeilijkheidsgraad, dan betekent dit dus dat je weer helemaal aan het begin van de game moet beginnen. Niet bij de laatste checkpoint, chapter of en dergelijk opslagpunt, maar echt helemaal opnieuw.

Onduidelijk is op het moment of daadwerkelijk niemand deze moeilijkheidsgraad heeft kunnen uitspelen. Games worden namelijk altijd door externe teams getest en het is zeer onwaarschijnlijk te noemen dat Bethesda een game uitbrengt waarvan nog niet bewezen is dat de hoogste moeilijkheidsgraad überhaupt uit te spelen is.

Zou jij de uitdaging aandurven? Laat het weten in de comments! Op 13 mei komt DOOM uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: VG24/7

id Software kan zelf DOOM op hoogste moeilijkheidsgraad niet uitspelen

id Software kan zelf DOOM op hoogste moeilijkheidsgraad niet uitspelen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch