Menu Premium

Iceborne is eerste en laatste expansion voor Monster Hunter: World

Alex 05/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De aankomende Iceborne expansion zal de eerst en tevens laatste uitbreiding zijn voor Monster Hunter: World. Dit heeft producent Ryozo Tsujimoto laten weten in een interview tegenover Game Informer.

Iceborne maakt Monster Hunter: World compleet

De wereld van Monster Hunter: World is groot. Er kan echter nog veel meer bij en dat is waar de aankomende expansion voor moet gaat zorgen. Zoals gezegd heeft Ryozo Tsujimoto laten weten dat Iceborne de eerste en laatste uitbreiding zal zijn voor de game. Dit heeft te maken met het feit dat het team dat verantwoordelijk is voor de game, Iceborne ziet als het stuk dat het verhaal van Monster Hunter: World compleet maakt.

Hierdoor is het niet nodig om de wereld verder uit te breiden of nieuwe hoofdstukken toe te voegen aan het verhaal. Monster Hunter: World zal na de release van Iceborne nog worden voorzien van de nodige support vanuit Capcom. Denk hierbij aan de reguliere updates en nieuwe events, zoals zij dit al deden bij de release van de base game.

Wat kunnen we verwachten

Een uitbreiding op een game is geen echte uitbreiding als het niet de nodige extra’s weet te bieden. Het verhaal speelt zich voor een groot gedeelte af in de nieuwe Hoarfrost Reach-regio. Verder worden bekende gebieden voorzien van nieuwe quests en nieuwe monsters om op te jagen. Tsujimoto wist ook te melden dat het nieuwe “Master Rank”, dat aan de game zal worden toegevoegd met de komst van Iceborne, het zelfde zal zijn als de “G Rank” uit de voorgaande delen. Liefhebbers van de serie speculeerde hier namelijk al enige tijd over, maar bij deze is het dus bevestigd.

Iceborne zal op 6 september van dit jaar moeten gaan verschijnen, voor zowel de PlayStation 4 als voor de Xbox One. Een release op PC staat gepland voor winter 2019, een exacte datum is hiervoor echter nog niet bekendgemaakt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch