Menu Premium
Loading...

Hyrule Warriors verschijnt op 26 september

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De honger naar een nieuwe Zelda-game voor de Wii U game is groot. Vorig jaar beleef een dergelijke aankondiging uit, maar gamers kregen al wel een voorproefje van een Zelda-spinoff. En nu heeft die game een releasedatum gekregen, want Hyrule Warriors verschijnt op 26 september.

Het was misschien niet de The Legend of Zelda die gamers wilden, maar waar Nintendo wel mee kwam. Een verrassing was het wel dat The Legend of Zelda de Dynasty Warriors-behandeling kreeg. De schrik was groot, omdat de twee franchises nogal van elkaar afwijken. Maar nu we het wat vaker hebben gezien, beginnen we toch meer aan het idee te wennen.

In de Dynasty Warriors-franchise is het gebruikelijk dat je de keuze hebt uit verschillende vechters. Ook dat is straks mogelijk in Hyrule Warriors. In de footage tijdens het Nintendo Digital Event, zagen we een speelbare Zelda evenals een speelbare Midna (Twilight Princess). Beide personages hebben een aanzienlijk andere vechtstijl. Verwacht wordt dat in de toekomst meerdere speelbare vechter aangekondigd gaan worden, waarmee je op oorlogspad kunt.

De actie ziet er massaal en spectaculair uit en het biedt ons een kijkje in een ander visie op wat The Legend of Zelda kan zijn. Misschien wordt dit alsnog een Zelda-game die gamers willen.

Hyrule Warriors verschijnt op 26 september

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch