Menu Premium
Loading...

Housemarque’s Alienation komt exclusief naar de PlayStation 4

Karen Koch 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren werd er door de mensen van Housemarque al een teaser voor hun nieuwe game online gezet. Deze zouden ze vandaag op de Gamescom 2014 bekendmaken. Hier hebben ze zich ook zeker aan gehouden en tijdens de PlayStation-persconferentie zagen we uiteindelijk hun logo ook verschijnen. Housemarque’s Alienation komt exclusief naar de PlayStation 4.

De belofte voor een game die “niet van deze wereld is”, heeft de Finse ontwikkelaar wel erg letterlijk genomen. Alienation draait, zoals de naam doet vermoeden, namelijk om wezens die niet van aardse origine zijn. De trailer begint nogal heftig, met een marinier wiens gezicht niet lang meer op zijn schedel blijft zitten. Onder begeleiding van een lekker deuntje worden er vervolgens verse gameplaybeelden getoond die de explosieve actie van Alienation laten zien. Kortom, het wordt een game waarin je lekker kan knallen tegen een buitenaardse overmacht.

Het einde van de trailer is iets duisterder, een stem die over de radio vraagt of hij wordt ontvangen, terwijl de camera uitzoomt en een landschap laat zien waar niet al te veel mens meer in te vinden is. Aliens lijken een hele natie te hebben opgezet in korte tijd, maar is het nog mogelijk om alles terug te zetten naar hoe het was? In Alienation is het in ieder geval de bedoeling dat men dat probeert. Een releasedatum hebben we niet, maar we weten wel al dat het een PlayStation 4 exclusive zal worden!

Housemarque's Alienation komt exclusief naar de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch