Menu Premium
Loading...

Hohokum Gamescom 2014 Launch Trailer

Karen Koch 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steeds meer indie games proberen de grens tussen kunst en gaming op te zoeken, zo ook Hohokum, een game van ontwikkelaar Honeyslug. Bekijk nu de Hohokum Gamescom 2014 Launch Trailer voor een kleine indruk van deze aparte indie game.

Wat Hohokum zo apart maakt, is dat de game eigenlijk geen doel heeft. Er is geen groot, overkoepelend verhaal over het kleurrijke, slangachtige wezen als wie je speelt die terug probeert te keren naar een thuisplaneet, er is geen grote baas die verslagen moet worden, het is gewoon Hohokum. Om de game nog iets unieker te maken is er ook geen tutorial, geen tijdslimiet en geen scorebalkje. Wanneer je Hohokum speelt, gaat het puur en alleen om de ervaring van het spelen en het genieten van de muziek en de omgevingen. Simpelweg rondzweven en ontdekken, dát is het grote doel.

De trailer laat nog maar eens goed zien hoe kleurrijk de game is. Met een lekker deuntje op de achtergrond en een voice-over in een inheemse taal zet de game meteen al een duidelijke sfeer neer. Er wordt een kleine introductie gegeven over de verschillende soorten omgevingen en wezens die je tegen zal komen op je reis in Hohokum, terwijl de stem op de achtergrond enthousiast vertelt over alle wonderbaarlijke taferelen die hij in deze wereld heeft gezien.

Hohokum is sinds afgelopen week te krijgen. Voor de gamers die niet weg schrikken voor een beetje experimenteel gamen, is de game op de PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita binnen te halen.

Hohokum Gamescom 2014 Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch