Menu Premium

Hogwarts Legacy patched stilletjes een veel voorkomende irritatie

Dansky 14/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hogwarts Legacy is een enorme hit voor developer Avalanche Software. Sinds z’n release een paar weken geleden heeft de game een hoop golven gemaakt. En dat zelfs ondanks dat J.K. Rowling alles probeerde om haar reputatie, en daarmee de game, te torpederen. Of te Avada Kedavra’en. Enfin, de game heeft het erg goed gedaan. Maar binnen zo’n game is er natuurlijk genoeg aan te merken. Maar één onderdeel van de game was gewoonweg te irritant voor woorden. En Avalance Software heeft het er gewoon sneaky uitgepatched.

Het is dat ze van steen is..

We hebben het hier natuurlijk over Ignatia Wildsmith. Voor diegene die de game niet hebben gespeeld: deze vrouw is hartstikke dood. Maar voordat zij dood ging heeft zij Floo Powder bedacht. En hiermee heeft ze de Wizarding World een geweldige uitvinding gebracht: fast travel. De groene vlammen die iedereen wel kent uit de Harry Potter films. Dat heeft zij dus met dit poeder bedacht. In Hogwarts Legacy kan je via Floo Flames dus fast travellen. En iedere. fucking. keer. als je langs haar loopt of de fast travel optie gebruikt kreeg je weer een opmerking naar je hoofd. “What are you up to now?” of “Off to another adventure are we?” Als een overbezorgde oppas juf die je maar niet met rust laat.

Een stille patch doet wonderen

Maar sinds een paar dagen is het stil rond Zweinstein. Te stil. Zo stil dat je af en toe maar eens je audio checkt om zeker te weten dat het daar niet aan ligt. En wat blijkt nou? Avalance Studio heeft de frequentie van haar voice lines verminderd.

De community manager Chandler Wood heeft het op Twitter laten weten dat deze feature er wel in zit maar de patch notes niet haalde. Eindelijk is het zover dat je in alle rust huisjes binnen kan lopen zonder dat de oppas juf je constant vragen stelt wat je doet. En waarom je al dat geld meeneemt. En of die mensen die spullen niet allemaal zelf nodig hebben.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch