Menu Premium
Loading...

Hogwarts Legacy Review: Kopen, budgetbak of slopen?

07/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is de hype real of niet? Dat is wat je wilt weten als je op deze review klikt. Dit is namelijk zo’n typische Triple A bom waar iedereen het vooraf over had. We hebben het natuurlijk over Hogwarts Legacy, de game waarin jij als een ware Harry Potter iedereen en alles kan betoveren. De hele redactie wilde de game testen, maar uiteindelijk koos JJ Huey Potter en Jelle Potter uit om het spel op zijn merites te beoordelen. Is de Harry Potter-sim het meesterwerk geworden waar zo veel gamers op hoopten? Of hebben de makers teveel ambitie gehad? We zijn de afgelopen maanden immers overspoeld met trailers, informatie en ronkende beloftes. Hebben ze dat allemaal kunnen waarmaken? Je ziet en hoort het in de Hogwarts Legacy review.

Huey Potter & Jelle Potter hanteren de toverstaf

We citeren even het pr-verhaaltje dat je op de site van Hogwarts Legacy kunt vinden. “Beleef Zweinstein aan het eind van de 19e eeuw. Jouw personage heeft de sleutel tot een oud geheim dat de toverwereld dreigt te verscheuren. Ontdek hoe het is om op Zweinstein te wonen terwijl je bondgenootschappen sluit, het opneemt tegen duistere tovenaars en beschikt over het lot van de toverwereld. Jij bepaalt wat je achterlaat. Bewandel je eigen pad.” Met name die laatste beloftes maakten impact. Want wie wil dat nu niet, een tovenaar zijn. En dan zelf bepalen welke vormen van magie je leert en aanwendt tijdens jouw avontuur?

Hogwarts Legacy review: Maakt developer Avalanche Software de beloftes waar?

Huey en Jelle wilden dat in ieder geval maar wat graag uitproberen. Vier dagen lagen begaven zij zich in de wereld van Zweinstein. Hoe is het hen bevallen? Is Hogwarts Legacy de game geworden waarop zij zo gehoopt hadden? Kunnen ze de tovenaar uit hun fantasie zijn? Het antwoord krijg je in de Hogwarts Legacy review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch