Menu Premium

Hitman 3 Launch trailer is gereleased!

Rens van Nerum 18/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar IO Interactive zet vandaag de launch trailer voor Hitman 3 online. Het 3e deel in de World of Assasination trilogie staat klaar voor zijn release later deze week en de uitgever deelt dit met een wrede trailer!

Agent 47 is terug!

En hoe!? Je kunt aan de slag met de game op een zéér breed spectrum aan consoles. Hitman 3 wordt namelijk gereleased op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Google Stadia, PC en zelfs op de Nintendo Switch. Kortom, iedereen kan ermee aan de slag!

De trailer

In de trailer zien we onze kale sluipmeneer – ook wel bekend als Agent 47 – weer in volop actie door middel van vette in-game footage. Je kunt weer gebruik maken van een arsenaal aan sneaky tactieken en gadgets om je vijanden om zeep te helpen. Aangedreven met een vette soundtrack gaat het toch stiekem wel weer kriebelen om weet de draad op te pakken met een vette Hitman game. De twitter pagina van Hitman 3 lanceerde de trailer met de volgende tekst:

”Agent 47 returns as a ruthless professional in HITMAN 3 for the most important contracts of his entire career. This is the dramatic conclusion to the World of Assassination trilogy. HITMAN 3 launches 20 January”

aldus IO interactive. Hieruit kunnen we dus concluderen dat dit het laatste deel is in de World of Assasination trilogie.
We zijn benieuwd wat hierna nog zal volgen in de Hitman reeks.

Wat denk jij na het zien van deze trailer? Zit jij al klaar om deze titel op te pakken? Of laat je deze titel aan je voorbij gaan? Laat het ons weten in de comments! Weet je na het zien van deze trailer nog niet genoeg over de game? Dan kun je hier ook nog even terugblikken op de preview van Daan en JJ. Zij bespreken hier wat ze tot nu toe al weten.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch