Menu Premium
Loading...

Hitman 3 Preview: ‘VR kan in deze game echt van toegevoegde waarde zijn’

09/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Hitman franchise draait al heel wat jaartjes mee. Door de jaren heen heeft de serie hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Na 21 jaar zijn we aangekomen bij het derde deel van de World of Assassination Trilogy. Weet het derde deel het net zo goed te doen als Hitman 1 en Hitman 2? JJ en Daan blikken vooruit in deze Hitman 3 preview.

Het einde van een trilogy

In 2012 kwam IO Interactive met de vijfde game in de Hitman franchise. Deze heette Hitman Absolution. Niet iedereen was een fan van de game, aangezien deze in sommige opzichten afweek van zijn voorgangers. Na deze teleurstelling wist IO Interactive de gamers weer in de palmen van hun handen weten te krijgen, toen zij Hitman 1 uitbrachten in episodische vorm. Een game die uiteindelijk het begin bleek te zijn van een nieuwe trilogie. Want 2 jaar na het uitkomen van Hitman 1, kwam Hitman 2 in de winkels. Een game die nog beter werd ontvangen dan zijn voorganger. En nu in 2021 hebben we het einde van de trilogy bereikt. Daan heeft alvast twee missies van de game kunnen spelen en vertelt JJ in deze Preview wat zijn eerste indruk van deze game was.

Tientallen verschillende manieren om te killen

In Hitman ben jij… een hitman. Logisch toch? Om specifieker te zijn, jij bent Agent 47, een clone die wordt gebruikt om doelwitten om te leggen. En de mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen zijn oneindig. Ren jij als een maniak gun blazing Rambo naar binnen en knal je iedereen overhoop? Dan kan dat! Wil jij als een echte assassin meer sneaky jouw doelwitten vermoorden? Dan is je verkleden in een ober outfit om wat gif in andermans eten of drinken te stoppen, ook een optie. De keuzes zijn in Hitman altijd aan jou. Ben jij benieuwd wat Daan zijn plan van aanpak was om zijn vijanden te vermoorden? En of die keuzes een beetje afwisselend en verrassend waren? Daar kom je achter in de Hitman 3 preview.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch