Menu Premium

Hint de website van Rockstar nu wel of niet naar GTA VI?

Jan Johan Beldrok 02/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er ook maar een scheet wordt gelaten die enigszins ruikt naar GTA VI, dan is het vandaag de dag nieuws. En er is dus weer een scheet gelaten. Door Rockstar zelf dit keer. Hij ruikt dus ietwat sterker. Het betreft twee plaatjes op de frontpage van de Rockstar website. Een rood logo met allerhande gebrabbel er omheen en een plaatje van een soort van gouden robot met een fles champagne. Wat bedoelt Rockstar hiermee? Zijn het hints naar een game die binnenkort zou kunnen worden aangekondigd of is het gewoon een leuk staaltje hip zijn en zoeken we er met zijn allen veel meer achter dan er in werkelijkheid is?

‘Tekst met woord ‘bullying’ verwijst naar Bully 2’

De wereld lijkt in twee kampen verdeeld. Het ene deel, de ’wishful thinkers’, ziet er referenties in naar GTA VI of Bully 2.  Bij het artwork van het logo van Rockstar staan bijvoorbeeld verschillende teksten zoals “killing dreams, murdering hope, fighting the righteous, bullying the weak”. Daar zou je met een beetje fantasie een referentie naar een nieuwe Bully in kunnen zien. Ook staan er allemaal vage getallen rondom het artwork, waar tot nu toe niemand enige chocolade van heeft kunnen maken. Jij wel?

’Op de fles staat 1998. Dus GTA VI speelt in tachtiger jaren af’

De tweede groep verwijst alle verhalen over eventuele linkjes naar GTA VI en Bully 2 naar het rijk der fabelen. Ze wijzen er op dat Rockstar een geschiedenis heeft van vet artwork op de site. Ze wisselen daar frequent mee. En nog nooit hebben ze daarbij verhuld nieuwe games geteased. Alle verwijzingen die worden geduid, zoals bijvoorbeeld het jaartal 1998 op de fles Champagne, zijn totale bullshit volgens deze mensen. Rockstar is gewoon opgericht in 1998. Tot welk kamp behoor jij? Het kamp dat denkt dat er hier een potje geteast wordt dat het een aard heeft of het kamp dat het allemaal als bullshit bestempeld?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch