Menu Premium
Loading...

EvdWL over The Witcher, PlayStation 5 en ‘nieuws’ GTA VI & Bully 2

05/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag en naast dat dit de dag pal voor het weekend is, betekent het ook dat er van de leukste talkshow van Nederland, EvdWL. En wat voor een! Koos is dit keer de host (of beter gezegd de man achter de laptop) en hij heeft een shitload een nieuws (onder andere over PlayStation 5, The Witcher, Cyberpunk 2077 en GTA VI) voor je verzameld. Jelle en Skate zijn aangeschoven om aan de hand van al dit nieuws een fijne boom op te zetten. Is meteen goed voor het milieu.

Wat is Sony’s masterplan achter ‘niche-console’ PlayStation 5?

Het was de afgelopen week vooral een week waarin veel nieuws en geruchten over de toekomst de ether in geslingerd werden. Neem de eerste beelden van de The Witcher-film. Niet iedereen was daar even happy over. Hoe zit dat bij ons? Dan het verhaal dat Sony de PlayStation 5 als een niche product ziet? Zijn ze bang voor Xbox, leggen ze zich nu al neer bij een nederlaag, of… hebben ze een heel slim plan bedacht? Als dat geen voer voor discussie is, wat dan wel?

Was het grote GTA VI gerucht, nieuws of nep nieuws?

Of neem het nieuws over GTA VI. Er scheen iemand een hoop te weten over de zesde editie van GTA. Is dit echt nieuws of hebben we hier te maken met een waar gevalletje van ‘fake news’. En hoe zit het met de berichten dat Rockstar met Bully 2 bezig zou zijn? Dat is nieuws wat het GTA VI-gerucht direct zou ondermijnen, aangezien Rockstar voorheen nog nooit aan twee games tegelijk werkte. Terwijl ze ook nog eens GTA Online en Red Dead Online moeten onderhouden. Dit zijn maar een paar van de onderwerpen waar je de komende kleine twee uur lekker naar kunt kijken of luisteren. Veel plezier alvast en een fijn weekend!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch