Menu Premium

Hint CD Project Red naar The Witcher 3?

Gamekings Redactie 16/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Meestal als er roddels over een game worden verspreid, is dat te danken aan een bepaalde fout, een technische of menselijke. Deze fouten kunnen zich bevinden in de website, waar de pagina voor de nieuwe game al te bezichtigen is, of bij een verkooppunt die de game al vroegtijdig in de voorverkoop gooit. Af en toe ontstaan ze doordat handige computernerds gebruik maken van hun kunde en zo een stukje code of website kraken, soms komt het door de oplettendheid van een journalist, maar bijna nooit door de uitgever of ontwikkelaar zelf. Daar denken ze in Polen blijkbaar anders over, want ontwikkelaar CD Project RED geeft met hun laatste blogpost een flinke slinger aan de roddelmachine. Hint CD Project Red naar The Witcher 3?

Een tijdje geleden liet de Poolse ontwikkelaar weten 5 februari met de aankondiging voor hun nieuwste game te komen. Toen begonnen de bellen al te rinkelen. Na twee enorm succesvolle The Witcher delen te hebben gemaakt, kan een derde deel natuurlijk niet uitblijven. Afgelopen jaar kwam het tweede deel, The Witcher: Assassins of Kings, ook nog eens naar de Xbox 360 met zo’n 10GB aan extra content. En behaalde ook daar grote successen en bewees dat ze het zeker niet alleen met hun grafische pracht en praal voor elkaar kregen.

In de blogpost die gisteren op de officiële The Witcher website verscheen, wordt echter met geen woord over een derde deel gerept. Woorden zijn echter niet de enige manier om iets duidelijk te maken, want ‘een beeld spreekt duizend woorden’. Op de afbeelding, die gepaard ging met de post, was het voor de serie iconische zwaard van Geralt te zien. Je weet wel, dat brute zwaard met die twee wolven-koppen aan het handvat. En om nog even extra te teasen voegden ze er deze tekst aan toe: “Oh, and if you are wondering what’s that in that picture above – well, we’ll leave it for your imagination to answer. : )”.

Het is nog net te vroeg om met keiharde conclusies te komen, maar de kans is erg groot dat we 5 februari meer van The Witcher 3 gaan horen. Wij kijken er in ieder geval ontzettend naar uit en kunnen niet wachten om nog eens in die wondere wereld van Andrzej Sapkowski rond te dwalen. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur, boordevol slachtpartijen, met Geralt?

Hint CD Project Red naar The Witcher 3?

Hint CD Project Red naar The Witcher 3?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch