Menu Premium
Loading...

Hier zie je meer dan 20 minuten aan Ghost Recon Wildlands gameplay

Tim Koelen 23/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten al weer bijna een maand in 2017 en met de komst van maart zit ook Ghost Recon Wildlands eraan te komen. De officiële release is op 7 maart en omdat er binnenkort een beta is voor de nieuwe Ghost Recon, geeft Ubisoft ons alvast een voorproefje met een 20 minuten durende trailer van Ghost Recon Wildlands gameplay!

In de gameplay trailer is onder andere te zien hoe je als Ghost Recon te werk gaat. Zo kan je in een helicopter vliegen om grotere afstanden te overbruggen, is er een speciale Gunsmith-optie om je wapens naar jouw smaak te customizen en kan je gebruik maken van een explosieve drone om zo efficiënt mogelijk drugsbendes het leven zuur te maken.

Had je nog niet gehoord van de aankomende beta? Check dan dit artikel over hoe je je kan inschrijven. Er is nog geen definitieve datum voor de beta aangekondigd, maar aangezien de game begin maart al uit moet komen zal dit hopelijk niet al te lang meer duren. Schrijf je dus snel in als je nog een plekje in de beta wil bemachtigen.

Krijg je na het kijken van deze singleplayer gameplay walkthrough meer zin om Ubisoft’s Ghost Recon Wildlands te spelen? We horen het van je in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch