Menu Premium
Loading...

Hier is de Prey launchtrailer!

Joep Omes 03/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In afwachting van de release aankomende vrijdag heb je het eerste uurtje Prey deze week al kunnen spelen. Bovendien heb je hier al kunnen zien en bovendien hadden we al een stukje exclusieve footage voor je. We worden om onze oren geslagen met Prey, maar het belooft dan ook een hele zieke release te worden. Check wat je te wachten staat in de Prey launchtrailer!

Je speelt in Prey als Morgan Yu, die voor het gemak een meneer óf een mevrouw kan zijn. Morgan heeft speciale krachten die hij overneemt van aliens. Diezelfde aliens proberen jouw ruimtestation over te nemen en met je powers en een arsenaal aan guns knal en puzzel jij je een weg door deze game.

Deze game van ontwikkelaar Arkane belooft heel wat. De vraag is nu natuurlijk of de game dit gaat waarmaken. Wordt Prey gewoon Dishonored in sci-fi saus of krijgt de game z’n eigen smoel? Vanaf 5 mei kunnen we los op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Gaan jullie na ’t zien van de Prey launchtrailer bevrijdingsdag skippen voor deze game? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch