Menu Premium
Loading...

David Hands on met Prey

13/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

David gaat elke dag naar Eindhoven. Daar woont ie immers. Maar nu ging hij extra blij naar de stad in het Zuiden des lands, aangezien hij bij Bethesda een aantal uur met Prey mocht spelen. Ter voorbereiding van zijn bezoek aan de gamestudio, liet JJ hem vorige week al 26 minuten aan exclusieve gameplay footage van Prey zien. En die beelden smaakten naar meer… Zie de uitgebreide smaaktest in David Hands on met Prey.

David is geen echte fan van Sci-Fi games

In de studio legt David aan JJ uit wat hij van speelsessie vond. Hoe waren de wapens en de modificaties? Hoe vrij was hij in het oplossen van de puzzels die in het reusachtige spaceship voor de speler klaar liggen. Kwam hij toe aan zijn hobby: dingen verzamelen? En hoe was de sfeer in de game? David is geen echte fan van Sci-Fi games. Dus de gameplay, sfeer en het verhaal moeten echt sterk zijn om hem een dergelijk spel in te trekken.

Kortom, er zijn genoeg vragen aan het begin van deze hands on met Prey van David. Heeft Prey er na JJ en Boris weer een zieltje bij gewonnen op de redactie, of haakt een van de twee nu af? Want dat wat David nu heeft gespeeld, is min of meer ook wat je straks, op 5 mei, bij de lancering gaat zien. Spanning alom dus! Check het in David Hands on met Prey.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch