Menu Premium
Loading...

David Hands on met Prey

Google Plus David van Arragon
Google Plus Jan Johan Belderok
13/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

David gaat elke dag naar Eindhoven. Daar woont ie immers. Maar nu ging hij extra blij naar de stad in het Zuiden des lands, aangezien hij bij Bethesda een aantal uur met Prey mocht spelen. Ter voorbereiding van zijn bezoek aan de gamestudio, liet JJ hem vorige week al 26 minuten aan exclusieve gameplay footage van Prey zien. En die beelden smaakten naar meer… Zie de uitgebreide smaaktest in David Hands on met Prey.

David is geen echte fan van Sci-Fi games

In de studio legt David aan JJ uit wat hij van speelsessie vond. Hoe waren de wapens en de modificaties? Hoe vrij was hij in het oplossen van de puzzels die in het reusachtige spaceship voor de speler klaar liggen. Kwam hij toe aan zijn hobby: dingen verzamelen? En hoe was de sfeer in de game? David is geen echte fan van Sci-Fi games. Dus de gameplay, sfeer en het verhaal moeten echt sterk zijn om hem een dergelijk spel in te trekken.

Kortom, er zijn genoeg vragen aan het begin van deze hands on met Prey van David. Heeft Prey er na JJ en Boris weer een zieltje bij gewonnen op de redactie, of haakt een van de twee nu af? Want dat wat David nu heeft gespeeld, is min of meer ook wat je straks, op 5 mei, bij de lancering gaat zien. Spanning alom dus! Check het in David Hands on met Prey.

Loading...
 • spoofghost

  Kan niet wachten op deze game, ik hou echt van dit soort games.

 • jimke1

  dees thema is overbodig over een paar dagen krijgen wij ook die demo te spelen zo een uur
  ben benieuwd naar deze game

  • Tijl Van de Velde

   Dit item is niet overbodig, want er komt geen PC demo.

 • Mabelisu

  GK redactie zit in Adam Noord toch? Waarom woon je in Eindhoven David? Pokkeneind een ook niet de meest bruisende stad voor een jonge vent zoals jij. Toch..?

  • LucienK94

   Misschien dichtbij familie en vrienden.

  • Leuker dan tomaten plukken.

 • koekjew

  GEEN pc demo

  • Tijl Van de Velde

   Dat is op zich best vreemd vind ik. Het is een game waar ik in ieder geval nog steeds erg naar uit kijk.

   • koekjew

    En toch begin ik nu te twijfelen

    • Tijl Van de Velde

     Zal wel de betere YT items afwachten om te zien of het de moeite waard zal zijn of niet.

 • Michel

  David, ma nigga!!!!!

  Voordat ik het vergeet: leuk item!

 • roeland

  ‘De game is behoorlijk bugfree,’ ‘daar is Bethesda altijd wel goed in’, zegt JJ… om vervolgens Fallout 4 als voorbeeld te gebruiken. Ik stikte half in mn koffie… wat zeg je daar nou. Bethesda is de ergste overtreder qua bugs OOIT en fallout 4 was daar zeker geen uitzondering in…

  • Jord-O

   Ja idd, Dishonored en Prey worden natuurlijk wel gemaakt door Arkane en niet Bethesda

 • Laurens!-_-!

  Sowieso was het al wel een titel om in de gaten te houden en gelukkig zo te horen is er wel echt een focus op een verhaal en wereld. Zo te horen dus gewoon een dikke sci-fi ish verhalende first person action adventure.

 • kimberly06

  Ik ben benieuwd naar hoe deze game gaat verkopen. Ik hoop voor Bethesda dat het een succes gaat worden, ik gun het ze wel omdat Bethesda laat zien interessante wegen in te willen gaan en van de ‘mainstream’ af te willen gaan. Ze kunnen in ieder geval wel even een succes gebruiken want ze steken erg veel geld en tijd in de marketing van deze game. Afgelopen jaar was ik op Gamescon en kon niet ontkomen aan de prominente aanwezigheid van Bethesda games, en dan maar niet te spreken over commercials en dergelijke in de media. Groot succes is nog een beetje weg gebleven….

  Tot nu toe ben ik geïnteresseerd in de game, ziet er vet uit!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord