Menu Premium

Het vastgelopen ship in het Suez Kanaal vind je nu ook in Flight Simulator

JeffreyHage 30/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuws over het vastgelopen (en inmiddels weer los getrokken) schip de Ever Given in het Suezkanaal is je vast niet ontgaan. De modding community van Flight Simulator in ieder geval niet, want het schip is nu ook in de game te zien is. Je kunt dus lekker over Egypte heen vliegen en neerkijken op die arme sloebers die liggen te wachten tot ze verder mogen. Inmiddels is het echte schip weer los gekomen, waardoor deze mod ook snel weer recht gezet gaat worden. Dus als je het vast gelopen moloch nog wil bekijken, wees dan snel…

Flight Simulator blijft een hit

Vorig jaar hebben de Gamekings al een uitgebreid item over de vliegende ultrasim gemaakt. Vooral Daan is echt los gegaan met de game en had samen met Boris en Koos een echte blast. Het mooie aan zo’n ultrasim als deze is dat modders de game continue op datzelfde hoge niveau willen houden. En dat is met deze nieuwe mod voor de game ook gebeurd. De Ever Given is exact nagemaakt, met alle containers. In de video hieronder is zichtbaar hoe het schip stil ligt.

Niet de enige mod voor het schip

Deze mod is niet de enige die gemaakt is om het vastgelopen schip na te bootsen. Als je de game namelijk nóg realistischer wil maken is er ook deze mod, waarbij ook andere schepen die achter de Ever Given liggen na zijn gemaakt. En als klap op de vuurpijl zijn er ook nog sleepboten te vinden die het schip los proberen te trekken! De modding community doet echt alles om ervoor te zorgen dat de game zo realistisch mogelijk is én blijft. Bij Gamekings zijn we sowieso niet vies van een goede simulator. Zo speelde Daan vorig week nog de nieuwe bus simulator The Bus. En daarnaast is er bij Trailer Trash een trailer voorbij gekomen van Drug Dealer Simulator?!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch