Menu Premium

Het nieuwe Pokémon GO trackingsysteem is nu live in Nederland

Yannick van Doorn 01/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon GO blies de hele wereld van zijn sokken toen het in juli van dit jaar over de wereld werd uitgerold. De game werd massaal gedownload en ook hier in Nederland ging iedereen, van jong tot oud, de straat op om de omgeving af te speuren naar nieuwe Pokémon. Een puntje van kritiek was er wel toen het trackingsysteem al binnen enkele dagen uit de game gehaald werd en je niet meer wist of je de Pokémon echt op het juiste spoor was. Nu, maanden later, is daar dan eindelijk de verlossing. Het nieuwe Pokémon GO trackingsysteem is nu live in Nederland.

Eurogamer meldt vandaag dat het nieuwe Pokémon GO trackingsysteem live is gegaan in het Verenigd Koninkrijk. Wat wij echter weten is dat het ook in ons kikkerlandje raak is en zo kan de laatste maand van het jaar al met het eerste cadeautje ingeluid worden. Er is maanden van testen aan vooraf gegaan, maar vanaf nu laat het nieuwe Nearby-systeem jou zien bij welke Pokéstop de verschillende Pokémon het dichtst in de buurt zijn. Zo kan je dus zien welke Pokémon er in een bepaalde radius om de Pokéstop te vinden zijn zodat je je niet meer helemaal suf loopt zonder te weten of het de juiste richting is.

Nadat vorige week Ditto al werd toegevoegd aan de te vangen Pokémon in de game, komt daar dus nu de volgende update met trackingsysteem. Is dat nog niet genoeg voor je? De volgende stap zal de toevoeging van 100 nieuwe Pokémon zijn uit de tweede generatie, als we de datamines moeten geloven. Gotta catch ’em all!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch