Menu Premium

Tweede generatie Pokémon komen waarschijnlijk snel naar Pokémon GO

Karim Shehata 07/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niantic Labs is de laatste tijd flink bezig om Pokémon GO leuk te houden. Zo was er een Halloween event, word je iets minder doodgegooid met Pidgey en Rattata en heeft Niantic een daily quest-systeem in gedachte. Uit de laatste update van de app blijkt daarnaast ook dat de tweede generatie Pokémon waarschijnlijk snel naar Pokémon GO gaan komen.

Met de laatste update is namelijk alle creature data van alle tweede generatie Pokémon meegekomen. Dit blijkt uit een datamine van TheSilphRoad, waardoor we binnenkort onder meer Togepi, Cindaquil en Pichu kunnen verwachten in de game. De character models en de moves van de Pokémon zitten nog niet in de update, maar daar wordt dus blijkbaar keihard aan gewerkt.

Ook lijkt Ditto binnenkort eindelijk te voorschijn te gaan komen in de game, gezien zijn tweede en meest kenmerkende aanval ‘Transform’ met deze update is meegekomen. De Pokémon, die nog nergens is verschenen, kende eerst alleen de aanval ‘Struggle’ in de game, iets wat bleek uit eerdere datamines. Ditto is de enige niet-Legendary Pokémon die op dit moment niet te vangen is in Pokémon GO.

Wanneer we Ditto en de tweede generatie Pokémon precies gaan zien in Pokémon GO is vrij onduidelijk, maar het lijkt erop dat Niantic keihard aan het werk is om zo snel mogelijk meer content aan de game toe te voegen. Zou jij Pokémon GO weer hardcore gaan spelen als de tweede generatie Pokémon te vangen zijn?

Bron: TheSilphRoadEurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch