Menu Premium
Loading...

Het Nederlandse Speedrunners komt naar de Xbox One in 2015

Angelique Grift 05/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nederlandse game-ontwikkelaars DoubleDutch brachten een aantal jaar geleden de game Speedrunners uit. Ze hebben eraan geknutseld en de game naar eigen zeggen verbeterd. Deze verbeterde versie is al te spelen via Steam. Speel jij het liever op je console? Dan heb je geluk, want het Nederlandse Speedrunners komt naar de Xbox One in 2015.

Speedrunners is een 2D-platform racer waarbij je rent, springt, slingert, vliegt en belangrijker nog je medespelers van de baan veegt. Je bent de winnaar wanneer je zo ver voorloopt op je tegenstanders dat ze van het scherm vallen en jij als laatste overblijft. Als superheld gebruik je jouw krachten om de race te winnen van je medehelden. Niet alleen door braaf te rennen en maar hopen dat ze er ooit afvallen, maar door ze van het scherm te blazen, vast te plakken met je web of gewoon eraf te knallen. Het ligt er maar net aan hoe creatief je als superheld bent met je krachten. Het is een behoorlijke competitieve game die je met z’n vieren kan spelen, zowel online als gewoon met je vrienden op de bank.

De game was al sinds 2011 te verkrijgen, maar DoubleDutch wilde nog meer aan de game sleutelen. Een onderdeel die de makers hebben toegevoegd aan de game is het zelf kunnen maken van levels. Zijn de levels te moeilijk of zit je met Speedrunners veteranen? Met deze nieuwe optie kun je de levels zelf zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wil. Daarnaast is de game in zijn geheel opgepoetst en ziet hij er een stuk gelikter uit dan zijn oudere versie.

Beginnen jouw handen al te jeuken en kun je eigenlijk niet wachten? Dan is de game al te verkrijgen via Steam. Wil je Speedrunners echt spelen op je Xbox One? Dan is het nog even wachten, want de game komt pas in 2015 naar je toe rennen.

Het Nederlandse Speedrunners komt naar de Xbox One in 2015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch