Menu Premium

Het is Pyromania bij Team Fortress 2

Gamekings Redactie 25/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pyromania brengt een nieuwe map met zich mee genaamd Doomsday. Dat niet alleen, de update introduceert ook een nieuwe gamemode waarmee je volgens Valve één van de donkerste dagen van de Team Fortress geschiedenis herleeft. Dit alles tot en met de release van Meet de Pyro op woensdag waarmee de ‘meet the’ serie compleet is. Valve is goed bezig.

“Bij Doomsday staan BLU en RED tegenover elkaar, een team krijgt de eer om een koffer nuke vol met teruggeroepen Mann Co. Australium te transporteren naar de Amerikaanse monkeynaut Poopy Joe’s raket zodat hij kan vertrekken om te jagen op Sovjet ruimte-chimp Vladimir Bananas.” Aldus Valve. 5 sterren voor de kwaliteit van het plot, volg jij het nog?

“Beide teams gaan proberen om de nodige brandstof op een belachelijk langzaam bewegende lift omhoog en in Poopy Joe’s raket naar de sterren te krijgen.” De update heeft daarbij nog elf nieuwe achievements. Dat niet alleen, Valve heeft meer Pyromania inhoud belooft tot de release van Meet de Pyro. Het is dus feest voor de TF2 fans tot en met aankomende woensdag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch