Menu Premium
Loading...

Heroes of the Storm Gameplay Sneak Peek Trailer

Gamekings Redactie 08/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is praktisch weekend en ondertussen is de BlizzCon 2013 keihard van start gegaan. Op de officiële conferentie van de ontwikkelaar van onder andere World of Warcraft worden natuurlijk nieuwe epische dingen aangekondigd. Ondanks dat het geheel het hele weekend duurt, worden we nu al verblijd met hele fancy beelden. Check hier de Heroes of the Storm Gameplay Sneak Peek Trailer.

De fans van Blizzard zitten dit hele weekend op het puntje van hun stoel óf ze zijn op de BlizzCon 2013 aanwezig. Al geregelde tijd vraagt iedereen zich af wat ze voor ons in petto hebben en nu is daar eindelijk duidelijkheid in. Eerdere BlizzCon-edities lieten ons al meer zien van Heroes of the Storm, maar nu krijgen we eindelijk te maken met de allereerste gameplaybeelden. Zo zie je onder andere jouw favoriete personages uit StarCraft langskomen en bekende gezichten uit Diablo, waaronder de bekende Diablo zelf uit de serie, allemaal in de vorm van een Moba.

Heroes of the Storm wordt een free-to-play multiplayer battle arena-game, waarin je met allerlei bekenden uit de Blizzard-games kunt spelen. Ondertussen zijn ze bij Blizzard de game keihard aan het testen, maar zoals we van Blizzard gewend zijn kan het wel even duren voordat iedereen met Heroes of the Storm aan de slag kan. Er is dan ook nog geen releasedatum en de kans is ook klein dat we dit al dit weekend op de BlizzCon 2013 te horen krijgen. Sowieso, als we het zo zien, belooft het een epische game te worden, dus het wachten zal het waarschijnlijk waard zijn.

Het inschrijven voor de Heroes of the Storm beta is overigens ook geopend. Je kunt je aanmelden op de website van Heroes of the Storm.
Heroes of the Storm Gameplay Sneak Peek Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch