Menu Premium

Hellblade II zal naast de nieuwe Xbox ook te spelen zijn op PC

Alex 23/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De sequel op de in 2017 verschenen game van Ninja Theory, werd aan het begin van deze maand aangekondigd tijdens The Game Awards. Hellblade II werd tijdens deze Game Awards voor het eerst aan het grote publiek getoond door middel van een prachtige trailer. Er werd niks gezegd over een mogelijke PC-release. De game zou ontwikkeld worden voor de nieuwe console(lijn) van Microsoft; Xbox Series X.

Hellblade II naar PC

Hoewel iedereen er stiekem wel vanuit ging dat Hellblade II ook richting de PC zou gaan komen, was het nog niet officieel bekendgemaakt door de ontwikkelaar of Microsoft zelf. Via Twitter werd echter de vraag gesteld of de game exclusief voor de console van Microsoft zou zijn. Deze vraag werd gesteld aan ene Aaron Greenberg, die werkzaam is bij Microsoft’s Xbox Games Marketing-afdeling. Greenberg wist deze vraag vervolgens te beantwoorden met: “It’s being made exclusively for Xbox and PC”. Ondanks dat het misschien een schot voor het spreekwoordelijke open doel mag zijn, is het nu wel officieel bevestigd dat Hellblade II richting de PC zal komen.

Helaas nog weinig over bekend

Tijdens The Game Awards werd de game getoond middels een prachtige trailer, die menig kijker kippenvel heeft moeten geven. Veel informatie is er op dit moment nog niet over deze sequel. Er is ook nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt voor deze Action-Adventure game. Ten tijden van de release van het eerste deel, zijn JJ en Shelly volledig in deze titel gedoken. Om je geheugen mogelijk nog even wat op te frissen, is de review hier te bekijken. Ben jij blij met het feit dat Hellblade II ook richting de PC zal gaan komen? Of speel je deze game toch echt liever op de nieuwe Xbox-console? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch