Menu Premium
Loading...

Hellblade: Senua’s Sacrifice Review

26/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! We openen het weekend met een spiksplinternieuwe review. Ditmaal wordt Hellblade op de Gamekings-pijnbank gelegd. Dit wil zeggen dat Shelly en JJ hun ongezouten mening gaan botvieren voor de trouwe Gamekings-community! Hellblade: Senua’s Sacrifice is een action adventure game met (een hoop) horror-elementen. De game werd in 2014 aangekondigd en ziet dus ruim drie jaar later het levenslicht. Ontwikkelaar Ninja Theory ziet de game zelf als een ‘AAA’ independent game’. Deze benaming lokt natuurlijk een discussie uit over de precieze definitie van een indiegame. Wees gerust, in deze review gaan JJ en Shelly louter inhoudelijk in op Hellblade. In de vele trailers konden we al zien dat de game in grafisch opzicht in ieder geval mee kan met de toonaangevende games in het genre. Of hetzelfde geldt voor de kwaliteit van het spel, bespreken JJ en Shelly in deze Hellblade: Senua’s Sacrifice Review!

“Speel dit niet met LSD op”

Toen JJ aan Shelly duidelijk maakte dat ze Hellblade moest gaan spelen, liepen de koude rillingen over haar rug. De jongste telg van de Gamekings-presentatoren heeft horrorgames lang niet kunnen waarderen. Echter, na een aantal positieve ervaringen met andere games uit het genre, staat Shelly een stuk welwillender tegenover titels uit deze categorie. Ook JJ kan een toffe horrorgame op z’n tijd waarderen en dus gingen beiden met frisse moet het avontuur tegemoet. Door het grote aantal uitgestelde games kan Sony wel wat goede exclusives gebruiken om de line-up dit najaar op te fleuren. Zonder al te veel te verklappen: JJ en Shelly zijn op veel fronten te spreken over de nieuwste game van Ninja Theory. Echter plaatsen beiden ook een aantal kanttekeningen.

Benieuwd naar wat JJ en Shelly te zeggen hebben over Hellblade Shenua’s Sacrifice? Schroom vooral ook niet jullie gevoel bij de game te vermelden in de comments! Check nu Hellblade: Senua’s Sacrifice Review!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch