Menu Premium
Loading...

Hell Divers Gamescom 2013 Trailer

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren zagen we op de Sony persconferentie op de Gamescom 2013 een letterlijke shitload aan indie- en arcade-games voorbij komen, die bijna allemaal komen te verschijnen voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita. Dit geldt ook voor de nieuwe top-down shooter Hell Divers, die wordt ontwikkeld door Arrowhead Game Studios. Wanneer de game, of zelfs de gehele perspresentatie van Sony, je totaal is ontgaan, is hier de Hell Divers Gamescom 2013 Trailer.

Wat redelijk interessant is aan deze game is dat deze cross-platform te spelen is, tussen de PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita. Iedereen die dus ook maar een redelijk recente console van Sony in huis heeft, kan dus aan de slag met deze game, waardoor deze natuurlijk erg interessant en populair zou kunnen worden. Het opvallende van deze game is ook dat er eigenlijk geen standaard levels in deze game zitten. Telkens wanneer je de game opstart en lekker wilt gaan knallen, worden er automatisch levels gegenereerd. Dit zou zeer interessante gameplay kunnen opleveren, omdat de vijanden natuurlijk ook altijd anders opgesteld zullen staan. Je moet in deze top-down shooter dus eigenlijk iedere keer een nieuwe tactiek verzinnen om door de game heen te kunnen knallen.

Wanneer je geen enkel beeld kunt vormen bij deze tekst, raad ik je aan om de Hell Divers Gamescom 2013 Trailer eens even uitvoerig te gaan bekijken. De game wordt eind dit jaar verwacht op, zoals gezegd, de PlayStation 3, PlayStation 4 en de PlayStation Vita.
Hell Divers Gamescom 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch