Menu Premium

Helikopter uit Warzone gehaald omwille van glitch

Dansky 06/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren ging de nieuwe playlist update live van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone. Naast het wisselen van game modes werd ook de helikopter, tijdelijk, uit Warzone gehaald.

Playlist update brengt nieuwe game modes

Het is inmiddels een bekend fenomeen: de playlist updates. De cyclus waarmee Infinity Ward de playlists in Call of Duty: Modern Warfare en Warzone nieuw, fris en afwisselend wilt houden. Deze week zijn Cranked 3v3 Gunfight, Shoot the Ship, Groundwar Reinfected en Groundwar vervangen door Demolition, Boots on the Ground War, en Shipment 24/7. Daarnaast is Gun Game vervangen door Gun Game reloaded.

Dit keer werd er ook een kleine aanpassing gedaan aan de vehicles in Warzone. De helikopter is tijdelijk uit Warzone gehaald. Dit heeft vast iets te maken met de exploit die de afgelopen dagen de kop op stak.

Helikopter exploit zorgt voor easy wins

Iedereen houdt van easy wins maar niemand houdt van glitchers. Althans, glitchers die easy wins behalen door middel van glitchen. Met de helikopter was het mogelijk rond het gebied van Port de helikopter via de rode sluis deuren onder de map te glitchen. Vervolgens blijf je wel op de helikopter zitten en kan je onder de map door vliegen. Je kan niet beschoten worden, maar wel terug schieten. Gelukkig zijn er ook nog dit soort helden die dit soort gasten aanpakken. Infinity Ward merkte dit ook en heeft de helikopter dus tijdelijk uit de game gehaald. Wanneer de helikopter weer terug komt is nog niet bekend.

Veel problemen voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone de laatste tijd

Er doen zich veel problemen voor sinds de laatste grote update van 29 april. Iedereen heeft vast wel gemerkt dat de voice-coms halverwege een potje Warzone wegvallen. Of dat de Battle Pass soms niet werkt. Om maar niet te spreken over de erg lange wachttijden voor een potje Multiplayer of Warzone. Infinity Ward snapt dat dit niet kan en heeft als blijk van waardering voor het geduld dubbel XP, dubbel weapon XP en dubbel tier XP live gezet tot aankomende vrijdag. Een erg aardige geste maar we willen natuurlijk het liefste zien dat alle updates eerst goed worden getest voordat deze live gaan. En misschien ook volledige patch notes, als we toch een wensenlijstje aan het opmaken zijn.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch