Menu Premium

Hebben we hier weer teken van leven omtrent GTA VI?

Joquai Hooff 13/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hé, weer een nieuwtje over GTA VI. Altijd fijn. Een acteur heeft namelijk zijn CV upgedate en vermeldt dat hij de stem in sprak van een nieuw karakter uit GTA VI. En dus, en je verwacht het al, ging het hele internet uit zijn plaat. De acteur in kwetsie heeft daarop snel zijn post offline gehaald en uitgelegd waarom hij deed. Het betreft hier de acteur Jorge Consejo. Op zijn CV stond dat hij in GTA VI The Mexican zou spelen. Maar die informatie had natuurlijk niet bekend mogen worden. De enige optie was alles offline gooien en even netjes een tweetje met verontschuldigingen de wereld in sturen.

“Sorry, maar ik mag nog niks zeggen”

“Hoewel ik al jullie berichten lees, moeten jullie weten dat ik wegens contracten niet altijd mag reageren met betrekking tot bepaalde projecten. Voel je niet genegeerd of onzichtbaar. Ik waardeer jullie allemaal.” Dit is wat Jorge Consejo zei in de tweet die hij later had gepost om de gekte een beetje te sussen. Fans gingen gelijk op onderzoek uit en ontdekten een oude foto van Consejo’s Instagram-account. Consejo plaatste eind 2014 een foto waarin hij in motion capture pak te zien is. Het onderschrift leest als volgt: “Ik zou wensen dat ik het kon zeggen, maar de studio laat het me niet doen.”

Het zijn uiteindelijk maar speculaties

Het bijzondere is dat de acteur op zijn cv nergens accreditatie heeft voor een rol in een game. Maar fans speculeren dan ook dat de foto op zijn Instagram account betrekking heeft tot GTA 6 en lieten dit afgelopen week veelvoudig onder de post weten. Desondanks heeft hij alles verwijderd heeft en dus keer op keer gezegd dat er niks aan de hand is. Wat logisch is, want Rockstar is niet bepaald verzot op leakers. Dan heb je zo een procesje aan de paints.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch