Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over (natuurlijk) het Coronavirus, GTA VI en een gedicht.

02/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het hele land is in de greep van het Coronavirus. Je kunt geen TV kijken, een krant open slaan of social media bekijken en je komt de termen COVID19 of Coronavirus tegen. En dus ontkomen wij er ook niet aan. Figuurlijk dan. We kregen maar liefst zeven brieven binnen die draaiden om het gegeven ‘Coronavirus’. Zeven stuks! Dat gebeurde zelfs niet bij de presentatie van de nieuwe Xbox Series X. Koos en Jelle zijn geen virologen (alhoewel ze goed ziek zijn geweest in Vietnam), maar beantwoorden alle vragen zo goed en zo kwaad als ze kunnen. Want zo zijn we…

Corona vs game-industrie, hoe nu verder?

Veel vragen aangaande COVID19 betreffen de gevolgen van het virus voor de game-industrie. Komen de nextgen consoles nog wel dit najaar uit? Wat gaat er met bepaalde games gebeuren? Staat de E3 nog wel in de planning voor juni van dit jaar? Serieuze bijzaken des levens die aangeven dat we nu nog niet massaal voor ons leven vrezen. Jelle en Koos lopen er in ieder geval niet voor weg. De tickets voor de E3 zijn geboekt en binnenkort vertrekken ze zelfs voor een andere reis binnen Europa. Gelukkig zijn er ook andere vragen. Zoals een vraag of we binnenkort al wat van GTA VI gaan horen en wat het beroemdste persoon is geweest wat we ooit hebben ontmoet?

To be, or not to be?

En dan is daar de primeur van het allereerste gedicht ooit in Brievenmaandag. Blijkbaar hebben we in onze community mensen zitten met een aanleg voor poëzie. En dat lezen we dan graag voor. Want op zo’n dag als vandaag, waar veel van het nieuws nu niet bepaald vrolijk stemt, is een mooie stukje proza altijd van harte welkom. Wie weet ontketenen we hiermee wel een geheel nieuwe trend|? Fijne Brievenmaandag toegewenst in ieder geval.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch