Menu Premium

Hearthstone: Heroes of Warcraft wordt aangepast voor de launch

Gamekings Redactie 11/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De mensen bij Blizzard staan bekend als perfectionisten. Zij brengen hun games pas uit wanneer ze echt af zijn. Dit gegeven willen ze ook toepassen op hun nieuwste free-to-play game Hearthstone: Heroes of Warcraft. Deze game borduurt natuurlijk voort op het gigantische succes van World of Warcraft, al gaat het in deze game natuurlijk om een heel ander spelprincipe. Hearthstone: Heroes of Warcraft wordt aangepast voor de launch welke “binnenkort” zal gaan uitkomen volgens Blizzard.

Bij deze tweak worden er maar twee kaarten aangepast, namelijk de Tinkmaster Overspark en de Nat Pagle. De Tinkmaster wordt verhoogd naar een 3/3 rank in plaats van 2/2 rank. Daarbij wordt de Battlecry Text veranderd, welke ervoor zorgt dat een willekeurige minion verandert in een rank 5/5 Devilsaur of een rank 1/1 Squirrel. De Nat Pagle kaart zorgt er nu voor dat er een kans van vijftig procent bestaat dat je een kaart mag pakken aan het begin van je beurt in plaats van het einde. Zo wordt deze iets minder lastig voor tegenstanders om een counterstrategie toe te passen. Waarschijnlijk klinkt dit als ‘hocus-pocus’ voor de mensen die nog niet wat uren in de beta van de game hebben gestoken, maar bij de update past Blizzard ook iets aan wat meer mensen misschien begrijpen. Eerder was het namelijk zo dat elke speler werd gereset aan het einde van de maand. Het kwam dus nog weleens voor dat je een hele sterke en tevens zeer ervaren speler tegenover je had staan als frisse nieuweling. Dit zal bij de officiële launch van de game niet meer het geval zijn.

Wanneer Blizzard haar nieuwe game van de beta-stand af haalt, is nog niet bekend. “De release komt eraan en we willen nog wat kaarten aanpassen voordat de game live gaat”, aldus Blizzard. De game is al een paar keer uitgesteld en het is te hopen voor de mannen uit Californië dat al het tweaken een game oplevert die zich kan meten met de andere games van het bedrijf.

Hearthstone: Heroes of Warcraft wordt aangepast voor de launch

Hearthstone: Heroes of Warcraft wordt aangepast voor de launch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch