Menu Premium

Halo Infinite characters en meer gelekt door speelgoed

Dansky 02/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van de nieuwe Halo Infinite zijn al een tijdje aan het snakken naar nieuwe informatie en een glimp van de nieuwe Halo. De nieuwe Halo die hét vlaggenschip moet gaat worden voor de Xbox Series X. Na de E3 van vorig jaar is er nog erg weinig over Halo Infinite bekend gemaakt. Tot vandaag. De informatie komt in de vorm van Mega Bloks; kinderspeelgoed of all things.

Halo Infinite zou pas in juli worden revealed

Dat nieuwe details vrijkomen via speelgoed is op zichzelf erg merkwaardig maar niet als men dit bekijkt in het grotere plaatje. De E3 is namelijk allang al geweest in een andere multiverse. Hierdoor zou de reveal van dit speelgoed niet veel meer hebben uitgemaakt. Maar omdat corona roet in het hele jaar heeft gegooid is alles natuurlijk vertraagd. In juli staat Halo gepland om zijn entree te maken tijdens het Xbox event. Maar schijnbaar stonden er reveals gepland die niet zijn gecanceld.

Plaatjes linken laatste tease aan mogelijk character

De plaatjes maken veel los in de community. Zo zou de stem van de Halo Infinite tease, check deze vooral als je ‘m hebt gemist, de stem zijn van Hyperious. Hyperious zou de leider zijn van de Banished volgens de website van Mega Bloks. Echter is de website op het moment van schrijven under construction. Schijnbaar hebben ze hun fout dus inderdaad ingezien.

Naast Hyperious is er nog veel meer te zien zoals een Pelican en die piloot uit de E3 2019 Discover Hope trailer. Het laatste leukste feitje heeft te maken met het plaatje met de Ring erop. Hier zie je aan de rechterkant een heel merkwaardige ‘toren’ staan. Misschien diezelfde toren als op de box art van Halo Infinite? Check hieronder alle nieuwe plaatjes voor een klein kijkje van wat er in Halo Infinite allemaal te vinden is. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we meer te weten krijgen over Halo Infinite tijdens de Xbox presentatie van deze maand.

Stukje Ring met de vermeende Palace of Pain

Master Chief, Grunt, Hyperious en een Marine?

Chief, Pelican, Hunter en de piloot uit de trailer

Een nieuw voertuig voor de Banished?

Hyperious, Chief, Marine, Grunt en een Anti-Air turret?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch