Menu Premium
Loading...

E3 Journaal over Pokémon Unite, Halo Infinite & Xbox Series X

25/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoogste tijd voor het zesde E3 Journaal in de GKE3 coverage. Op deze snikhete donderdag begint JJ rustig met wat nieuws over Pokémon Unite (door hem steevast aangeduid met Pokémon United, voetbal-verdwaasde als hij is) en Marvel’s Avengers. En natuurlijk plaatsen we daar de fraaie trailers bij. Maar als die games zijn vermeld en besproken, wordt de gashendel steeds dieper ingetrapt. Tot hij op het eind weer wat aardige geruchten de wereld in kan slingeren. Want Xbox is ergens mee bezig…

Pokémon Unite kan wel eens een van de grootste aankondigingen van de ‘E3-periode’ blijken te zijn

Pokémon Unite dus. Een 5v5 strategy game die gemaakt is in samenwerking met Tencent’s TiMi Studios (die je mogelijk kent van Call of Duty: Mobile en Arena of Valor). Je kunt straks het gevecht aangaan met andere teams om bepaalde gebieden te controleren en tegenstanders te straffen. Moba-style zeg maar. De game is free to start (wat dat waarschijnlijk betekent legt JJ in dit item uit) en een groot aantal speelbare Pokémon zijn al aangekondigd: Pikachu, Charmander, Squirtle, Bulbasaur, Machop, Snorlax, Haunter, Talonflame, Clefairy en Riolu. JJ denkt dat dit een enorme hit kan gaan worden en legt uit waarom. 

Phil Spencer heeft vertrouwen dat ie de PS5 qua games kan matchen

Verder heeft hij nieuws over Marvel’s Avengers, Halo Infinite, waarvan woensdag verrassend opeens een teaser verscheen, Biomutant, Project Cars 3 en Star Wars Squadrons. En als uitsmijter vertelt hij over het interview wat Xbox-baas Phil Spencer deze week gaf en waarin de man een aantal pittige uitspraken deed. Plus de verzekering dat het juli event doorgaat en dat we de games gaan zien. Dat klinkt JJ in ieder geval als muziek in de oren. Ook houdt hij van mensen die beloftes doen. Gewoon ballen tonen. We gaan in juli zien of Phil zijn uitspraken waar kan maken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch