Menu Premium

Halo Infinite acteur praat zijn mond voorbij: release in november 2021

JeffreyHage 29/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Verlon Roberts, de man die de stem van Spartan Griffin gaat inspreken voor Halo Infinite weet ’t zeker: Halo Infinite komt in november 2021 uit. Het originele artikel van Gamespot kun je terug lezen. Roberts verklapte ook dat er nog een ander Halo character naar het universum terug gaat keren. In november is het  twintig jaar geleden dat Halo voor het eerst op de markt kwam.

Spartan Griffin

Verlon Roberts is een Amerikaanse acteur. Zijn imdb vind je hier. Roberts gaat de rol van Spartan Griffin op zich nemen. Fans van de serie kennen dit character vast en zeker, maar voor de mindere goden onder de jullie leggen we het even uit. Spartan Griffin is een character dat voorkomt in de boekenserie van Halo. Om precies te zijn in het Shadows of Reach boek. Roberts wist daarnaast ook te vertellen dat Infinite in november 2021 uit gaat komen. Dit is niet heel onlogisch, aangezien het in november 2021 twintig jaar geleden is dat Halo: Combat Evolved voor het eerst op de markt kwam. Ga er dus maar van uit dat we in november Halo Infinite in onze handen hebben!

Van uitstel lijkt geen afstel te komen

De hype rondom Halo Infinite is en blijft rondzingen. Eerder was er al een Halo influencer (‘Jack “CouRage” Dunlop’) stelde dat als Infinite geen Battle Royale mode heeft het een dikke faal ging zijn. Daarnaast hebben de boys begin dit jaar nog even met je doorgenomen wat zij verwachten van de 2021 games (waar Infinite ook in voor komt). Met het nieuws van de november release kan de geruchtenmolen weer helemaal op gang gemaakt worden. Eerder werd bericht dat de game er in de herfst aan ging komen. November is uiteraard een herfstmaand, dus de kansen voor een release in 2021 worden alleen maar beter en beter. Een exacte datum blijft vooralsnog even uit, maar er meer nieuws is rondom Halo lees je het bij Gamekings!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch