Menu Premium

Halo-influencer: ‘Halo Infinite zonder Battle Royale is een dikke faal’

JeffreyHage 09/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

‘Jack “CouRage” Dunlop’ is een buitengewoon prominente Halo streamer (2.1 miljoen volgers). Als hij iets roeptoetert dan heeft dat vaak impact. CouRage riep deze week op om Halo Infinite een Battle Royale mode te geven. Dunlop beschrijft Halo als zijn meest geliefde serie aller tijden. En als de game – volgens hem – géén goede Battle Royale mode heeft, het: “one of the greatest gaming failures in history.” – is.

Yay or nay?

De tweet van Dunlop heeft behoorlijk wat stof doen opwaaien in de community. Waar velen bang voor zijn, is dat de Battle Royale mode de traditionele multiplayer gaat ondersneeuwen. En die traditionele multiplayer is voor veel fans toch wel het hart van de game. Esports videograaf Davis “Hitch” Edwards was in ieder geval heel stellig over het gebruik van Battle Royale: “[Battle royales] are necessary for shooter games to blow up. Just how it is.” Volgens Edwards moét Halo dus wel omdat de game anders sowieso geen aandacht gaat krijgen. Dan maar geen traditionele multiplayer mode. Dunlop denkt echter toch dat het anders kan. Hij stelt dat Infinite al zes jaar in de maak is en dat de fans dus én een traditionele én een Battle Royale multiplayer mogen verwachten.

Niet zeker

Of Halo Infinite nu wel of geen Battle Royale mode gaat krijgen, is echter nog volstrekt onzeker. We weten niet of 343 Studios dusdanig naar Battle Royale heeft gekeken dat ze de mode er in gaan stoppen. Eigenlijk zijn de Halo developers vooral erg vaag gebleven over Battle Royale. Geruchten omtrent het populaire format in december 2020 werden nog als ‘ongegrond’ afgeschilderd. De oh zo welbekende ‘shotgun’ van de game is er tot nu toe ook uit gesloopt, omdat het wapen nogal ‘overpowered’ is. Als je nog benieuwd bent naar wanneer Halo Infinite daadwerkelijk uit komt houdt dan gewoon Gamekings in de gaten. Op dit moment weten alleen dat de game gepland staat voor de herfst van 2021. Als hij niet uitgesteld wordt that is…

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch