Menu Premium
Loading...

Halo Channel Premiere Video

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je aan Xbox denkt, denk je aan Halo. Halo is namelijk toch echt wel een van de vlaggenschepen van de Xbox-franchise. Herkenbare logo’s en protagonisten, en bijna iedereen heeft het er wel van gehoord. Het is dan ook geen grote verassing dat de Xbox One ook een Halo-titel op zijn naam kan schrijven, namelijk Halo 5: Guardians. Niet alleen dat, maar Xbox One-eigenaren krijgen ook toegang tot iets dat de Halo Channel heet. Wat dit precies inhoudt, kun je zien in de Halo Channel Premiere Video.

De Halo Channel is eigenlijk gewoon een makkelijke manier om aan al je Halo-benodigdheden te komen. Het maakt het makkelijker om tussen informatie en game te wisselen, zorgt ervoor dat je in matches overzicht krijgt over wie wat zegt, wat de stand is en je kunt natuurlijk ook de nieuwste Halo-games in de pre-order gooien. Het is een digitaal netwerk dat je toegang geeft tot alles waar Halo mee te maken heeft en mooier nog, ze personaliseren het voor je.

Wat de Halo Channel ook mogelijk maakt, is content zoals Halo: Nightfall en Halo Legends bekijken. Ook de aankomende TV-serie van Spielberg zal op deze manier dus beschikbaar worden gemaakt. Verder biedt de Halo Channel ook volledige Twitch-integratie, waardoor je direct je gameplay aan de wereld kunt laten zien. Natuurlijk kan je deze integratie ook gebruiken om juist gameplay van anderen te zie. Ook onder meer speedruns en competitieve multiplayer zijn door middel van Halo Channel te maken en te checken.

De Halo Channel zal nog dit jaar beschikbaar zijn voor de fans die geen genoeg van de franchise kunnen krijgen. Om precies te zijn kunnen ze vanaf 11 november met dit digitale netwerk aan de gang. De Halo Channel zal beschikbaar worden gemaakt op de Xbox One en Windows 8.1-systemen.

Halo Channel Premiere Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch