Menu Premium
Loading...

Halo 4 UNSC Weapons trailer

Gamekings Redactie 09/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo 4 UNSC Weapons trailer. Microsoft heeft een trailer vrijgegeven waarin verschillende oude en nieuwe wapens zijn te zien die voornamelijk gebruikt worden door de Marines uit de Halo reeks. Het filmpje toont duidelijk wat het nut is van elk wapen en hoe het te gebruiken is.

De oude vertrouwde Assault Rifle is natuurlijk van de partij evenals de Rocket Launcher, Shotgun, Sniper Rifle en de Spartan Laser. De Magnum is ook duidelijk te zien, maar in welke vorm is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Zal hij beresterk zijn of een wapen dat je links laat liggen? Nou hoor ik je zeggen, missen we niet iets heel belangrijks voor mid-to-long-range? Sterker nog je wordt dubbel bediend, want de Battle Rifle is terug naast de DMR. Misschien een beetje overdreven, maar zeker welkom.

De nieuwe wapens zijn natuurlijk ook zeer interessant. Allereerst heb je de Sticky Detonator, een ‘sticky nate’ werper die vervolgens de granaat laat ontploffen wanneer jij wilt. Naast dit bizarre apparaat zijn er nog de Railgun en de Saw. Voordat je helemaal gek wordt, de Saw is gewoon een Assault Rifle aan de speed. Verwacht dus geen bloederig scherm zoals in Gears of War. De Railgun is meer een one-shot-one-kill wapen dat een gigantische straal afvuurt.

Maar genoeg gelezen, check de trailer gewoon en geniet van de dubstep of zet je geluid uit.

 

Halo 4 UNSC Weapons Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch