Menu Premium
Loading...

Halo 4 Forward Unto Dawn Joyride trailer

Gamekings Redactie 14/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie wil er nou niet in een echte Warthog scheuren? Juist! Eén van de mannen van de ‘Corbulo Academy of Military Science’ gaf precies hetzelfde antwoord in deze Halo 4 Forward Unto Dawn Joyride trailer.

Special voor deze trailer is er een real-life Warthog gebouwd, een werkende wel te verstaan. Bij één van de recruits begon het een beetje te kriebelen toen hij ’em zag staan en hij besloot een joyride te maken. Wie zou dat niet doen? Het is niet zomaar een Warthog, want deze speciale ‘Hog’ gaat nog een stukje sneller dan de standaard versie. Maar zulke capriolen kunnen natuurlijk niet lang duren als je tien meter van je basis gaat brullen met je opgevoerde waterstofmotor. En je raadt het nooit, maar de eigenaar, Corbulo, staat hem al op te wachten om hem eens een flink pak billenkoek te geven.

Deze life-action serie die speciaal voor Halo 4 gemaakt wordt, zal gaan over een UNSC rekruut die tijdens zijn carrière als kadet een aanvaring met de enige echte Master Chief heeft gehad. Deze imposante kerel heeft toen een diepe indruk op hem gemaakt. De aanvaring was voor de kadet de inspiratie om het helemaal tot leider aan boord van de UNSC Infinity te schoppen. De serie moet een soort van inleiding voor Halo 4 worden en het gat tussen dit nieuwe deel en de vorige delen gaan overbruggen.

Hopelijk kijkt ook Hollywood mee en ditmaal ook een goede regisseur. Misschien kan het dan voor hen de inspiratie zijn om nog een poging te wagen en er een volwaardige film van te maken. Want laten we eerlijk zijn, daar zitten we allemaal op te wachten. Word jij al een beetje warm gedraaid voor Halo 4 of een Halo film door de Halo 4 Forward Unto Dawn Joyride trailer?

Halo 4 Forward Unto Dawn Joyride trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch