Menu Premium

Haal je ticket voor de launchparty van Doom Eternal

Jan Johan Beldrok 29/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een weekje of drie wachten en dan kunnen we eindelijk met de shooter Doom Eternal aan de gang (release vrijdag 20 maart). Het leed van het wachten wordt enigszins verzacht doordat er een ouderwets groots opgezette launchparty voor Doom Eternal in Amsterdam aankomt. En dat gebeurt gewoon veels te weinig de laatste jaren. Dikke knal parties. Het feest in de Afas Live (bij Amsterdam Arena) valt ook nog eens door de gamers te bezoeken. En dat juichen we al helemaal dubbel en dwars toe. Want wat is er leuker dan de komst van je favo spel te vieren met een biertje in de hand en een relaxed deuntje op de achtergrond.

Wat is er allemaal te doen op woensdag 18 maart?

Ten eerste krijg je optredens te zien van de vijf artiesten die de ‘The Best DOOM Inspired Song’  hebben gemaakt. En je weet het, daar doet ons eigen Jelle ook aan mee. Wie weet zie je hem dus wel performen. Ten tweede kun je, twee dagen voor de release, alvast met DOOM Eternal aan de slag. Wij hebben het spel al gespeeld en het voelde ouderwets fijn. Tot slot zijn er ook nog optredens van diverse DJ’s waaronder Mark Sixma en is er natuurlijk een bar met versnaperingen. En wie weet loop je ons tegen het lijf. Wat natuurlijk eigenlijk het meest vette aspect van de avond is ;-).

Opbrengst kaartverkoop Doom party gaat naar goed doel

Ben jij 16 jaar of ouder? Een enorme DOOM fan en heb je altijd al eens bij een launchparty willen zijn? Haal dan hier je kaartje. Die is met 6 euro en drie cent cheap ass geprijsd. De opbrengst (exclusief de Evenbrite servicekosten) gaat ook nog eens compleet naar Stichting VIER VOETERS om dieren uit hun hel te helpen. Dus wat let je… Wie weet zien we jou de 18e.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch