Menu Premium
Loading...

Doom Eternal Preview: Van run and gun naar een combat puzzle?

29/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zal geen geheim zijn: JJ is fan van Doom. En Skate is jaloers. Jaloers dat hij de game nog niet heeft kunnen spelen en JJ wel. Want beide heren hebben behoorlijk veel ervaring met Doom. De nieuwe game, Doom: Eternal, komt 20 maart 2020 uit. In eerste instantie zou de game veel eerder uitkomen, maar de game werd uitgesteld. What’s new. Maar nu de game echt voor de deur staat, is het tijd voor een preview. Wat heeft JJ gemerkt tijdens zijn drie uur durende speelsessie?

Doom: Eternal

Iedereen weet wat hij kan verwachten als de naam Doom valt. Verstand op nul, monsters, snelle actie, veel bloed en veel guns. En laat JJ daar nu net fan van zijn. Doom Eternal is een direct vervolg op haar voorganger en zoals we van deze first-person shooter-reeks gewend zijn, vliegen er in dit deel ook weer de nodige ledematen in het rond. De game schijnt zich echter wat meer te focussen op het verhaal. Daarnaast lijkt de aanwezige content twee keer zo groot te zijn als in de vorige Doom. En als dat zo is, lijkt Doom: Eternal toch wel wat dingen anders te gaan doen. En zoals altijd is het natuurlijk afwachten of dit allemaal goed gaat uitpakken en of de fans de veranderingen zullen gaan accepteren.

Uitgesteld

Want in eerste instantie had de game van id Software en Bethesda Softworks al op 22 november op de markt moeten verschijnen. De game was echter simpelweg niet af, waardoor de game met maar liefs vier maanden werd uitgesteld. Wat dat betreft was Doom: Eternal er als een van de eerste bij om zijn game uit te stellen. In de twee maanden die zouden volgen zou het lijstje aan games flink aangevuld worden. En allemaal om dezelfde reden als bij Doom: Eternal: fine tuning. De start van een trend dus.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch