Menu Premium

GTA Online Capture Creator verschijnt op 11 april

Karim Shehata 08/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week woensdag kwam Rockstar met een mooi overzichtje. Zo werd aangekondigd welke updates er allemaal aan zaten te komen in deze lente voor GTA Online. De Heists komen deze lente naar de game, terwijl ook de Capture Creator en allerlei andere updates hun weg gaan vinden naar de game van Rockstar. Aangezien het feit dat het al lente is, kunnen we dus snel updates verwachten. Deze komen dan ook snel, want de GTA Online Capture Creator verschijnt op 11 april.

Dit heeft Rockstar Games zojuist bekendgemaakt door middel van een bericht op de Rockstar Newswire. De officiële Capture Jobs zijn al een tijdje te spelen, maar tot nog toe konden gamers nog niet zelf Capture Jobs maken. Hier komt dus verandering in vanaf 11 april, want dan kan er naast de Race Jobs en Deathmatches ook gewerkt worden aan Capture Jobs door de community zelf. Om dit te vieren, krijg je vanaf vandaag tot en met vrijdag dubbel zoveel GTA dollars in je virtuele GTA-portemonnee te verwerken en kun je ook dubbel zoveel RP verwachten voor je personage. Het spelen van Capture Jobs is dus van cruciaal belang wanneer je wat extra geld en RP wil verdienen GTA Online.

Overigens is er vandaag een nieuwe Title Update beschikbaar voor GTA Online. Deze Title Update brengt overigens ook alleen maar goed nieuws naar Los Santos, want zo krijg nu bijvoorbeeld al bonus RP wanneer je besluit een Job een like of een dislike te geven. Daarnaast krijg je ook meer geld en RP wanneer je onder meer gaat parachute springen en Race Jobs tot een (goed) einde weet te brengen. Ditzelfde geldt voor de Deathmatch en LTS Jobs. Dat je meer RP en virtuele GTA dollars krijgt door middel van deze Jobs geldt echter alleen wanneer je met vier of minder spelers speelt. Om de update te verkrijgen, zet je gewoon je Xbox 360 of PlayStation 3 aan en start je de game op. Je wordt dan meteen gevraagd of je de nieuwe Title Update wil downloaden.

GTA Online Capture Creator verschijnt op 11 april

GTA Online Capture Creator verschijnt op 11 april

GTA Online Capture Creator verschijnt op 11 april

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch