Menu Premium
Loading...

GRID 2 Multiplayer Redefined Trailer

Gamekings Redactie 16/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vijf jaar geleden kwam Race Driver: GRID uit. De racegame van Codemasters werd door de racefans bejubeld vanwege de ijzersterke gameplay en schitterende graphics. In 2010 werd het vervolg op deze game aangekondigd en in mei kunnen we eindelijk aan de slag met de nieuwe GRID. Voorlopig kunnen we het doen met de GRID 2 Multiplayer Redefined Trailer.

De makers wilden dat de multiplayer ervaring los zou staan van die van de single-player. Dit geeft GRID 2 dus twee verschillende games. Eigenlijk een beetje zoals we dat ook kennen van de nieuwe Battlefield.

In de multiplayer kan je met twaalf mensen aan dezelfde race deelnemen. Mocht er een speler uitvallen, dan vult de computer zijn plek in. Je kunt ook tegen je vrienden spelen wanneer ze niet online zijn. Dit doe je door tegen hun tijden te racen.

De verschillende modes bestaan uit je klassieke races, checkpoint, endurance, drift, power lap en overtake races. In endurance zijn de races bijvoorbeeld stukken langer, terwijl je in overtake zoveel mogelijk verkeer moet passeren. Er zit ook de Live Route in. Dit is een route die elke keer verandert. De nadruk wordt hier gelegd op het vermogen van een speler om zich aan te passen en niet op het onthouden van de baan.

Verder moet je denken aan geld verdienen en XP opbouwen door races te winnen en is er een online service die je linkt aan spelers met hetzelfde niveau als jij. De service van de GRID 2 multiplayer heet Racenet en stelt je in staat om contact op te nemen met je vrienden en je races te delen.

Kun je ook niet wachten tot mei? Check snel de GRID 2 Multiplayer Redefined Trailer.

GRID 2 Multiplayer Redefined Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch